Home

MAIN STAGE Performances

CAFE STAGE Performances

Costume Contest

Belly Dance Contest

Vendor Tables

Food

Videographer

Downloadable
Registration Form
s

Advertise in COS Program Book PDF

Hotels, Directions

FLYERS Download

Volunteers Wanted!

GHAWAZEE GAZETTE


PHOTO GALLERY

Artists Alley &
Special Guests

Confirmed Vendors

Alexandria's site
Ghawazee.com


Carnival of Stars
July 30 & 31, 2016

The Finnish Hall
1970 Chestnut St.,
Berkeley, CA 94702

CONTACT:
Pepper Alexandria

hipaysha@aol.com
510-548-6128
______________________


MAIN STAGE Performances

For Performers of Side Stage Click Here

Welcome Stargazers, Friends, and Family...
Don't miss our Sensational, Superb, Professional, Excellent, Stellar, Sizzling, Prominent, Talented, Brilliant, Quality Star Performers and Starlets at

CARNIVAL OF STARS ®

July 30 & 31, 2016

The Finnish Hall
1970 Chestnut St.,
Berkeley, CA 94702

"Best Belly Dancers of the Bay"

Call Pepper FIRST to book a show: (510) 548-6128. Also, please fill out a form for each event you intend to participate in. Forms must be received by June 1, 2015 or we will have to drop you from the Show ! Thank you.

Downloadable
Registration Forms

Please note, performers and times subject to change without notice, however we will attept to keep this updated if things change.

Performer Registration Form Download HERE

Saturday Show July 30, 2016

12-12:07...Susan O'Brien
12:08-12:18...10 min...Banat El Hoggar
12:19-12:25...6min...Near Eastern Dance Co.
12:26-12:33...7min…TBA
12:34-12:41...7 min...Seba
12:42-12:49...7 min...Melody
12:50-12:57...7 min...Niley troupe
12:58-1:05...7 min...Amina
1:06-1:13...7 min...Valentina
1:14-1:21...7 min...Jordan
1:22-1:29...7min...Nawal Doucette
1:30-1:37...7min...Latifa
1:38-1:45...7 min...Sherifa Troupe
1:46-1:53...7 min..Jodettes Jewels of the Nile
1:54-2:01...7 min...Janan (no video)
2:02- 2:17...15 min...Break
2:18-2:25...7 min ...Zizi Afrita
2:26-2:33...7 min...Monica
2:34-2:41...7min...Sausan
2:42-2:49...7 min...Sass’ay
2:50-3:02...12 min...Dancers of the Pharoahs
3:03-3:18...15 min...Alexandria's Ouled Nail & Ghawazee
3:19-3:26...7 min...Sassafras
3:27-3:47...20 min...Magic Show - Majinga
3:48-3:55...7 min...Almaz
3:56-4:03…7 min…Break
4:04-4:11...7 min…Break
4:12-4:24...12 min...Park Ave Dancers
4:25-4:32...7 min...Hana Ali - 2015 Queen of COS
4:33-4:40...7min...Badia
4:41-4:48...7 min...Alanna
4:49-4:56...7 min...Victoria
4:57-5:12...15 min...Salimpour School Performance Group
5:13-5:20...7 min...Natika
5:21-5:28...7 min...Mychelle Crown
5:29-5:41...12 min...Grateful Sirens
5:42-5:49...7 min…Schirin Diba
5:49-5:56...7 min…Sandra
5:57-6:12...15 min… Big Raffle
6:13-6:23...10 min...Dhyanis
6:24-6:36...12 min...Raks a’Diva
6:36-6:43...7 min...Nilay Engin
6:44-6:56...12 min...Talia Troupe
6:57-7:04...7 min...Darker Still Studios Ensemble
7:05-7:12…7 min...Break
7:13-7:20...7 min...Ma’Shuqa
7:21-7:28...7min...Rockabellys
7:29-7:36...7 min...Sparkling Diamonds
7:37-7:44...7 min...Crystal Ravenwolf
7:45-7:52…7 min...Helwa
7:53-8:00…7 min…Linah
8:02-8:09…7 min...Daughters of Cario
8:10-8:17...7 min...Nicole Maria Hoffschneider
8:18-8:25…7 min…Rina Chagas
8:26-8:33…7 min…Sherry Bryer
8:34-8:41…7 min…Gamila Awi Awi
8:42-8:52…10 min…Hoi Polloi
8:53-9:00…7 min…Shaddia

End of show

Sunday Show July 31, 2016

12-12:07...7 min...Zorba
12:08-12:15....7 min...Troupe Lafayetta
12:16-12:23...7 min...Kathy Trewin
12:24-12:31...7 min...Alnisa
12:32-12:39...7 min...Terry
12:40-12:52...12 min...Amina & the Aswan Dancers
12:53-1:00...7 min...Nadirah R Bray
1:01-1:08...7 min...Dancer of the Crescent Moon
1:09-1:16...7 min...Sabiba
1:17-1:24...7 min...Khamsa
1:25-1:32...7 min...Sausan Ensemble
1:33-1:40...7 min…Malia De Felice
1:41-1:53... 12 min...Shimmy Dreams
1:54-2:01…7 min...Katya
2:02-2:10…8 min… Break
2:11-2:18...7 min...Sherry Coll
2:19-2:26...7 min...Alma
2:27-2:34...7 min...Irina...Belly Dance Queen 2014
2:35-3:39…Cos-Play...Big Costume Contest w/MC “Thor” (Ace)
3:40-3:50...10 min...Break
3:51-3:58...7 min...Cathy Guthrie
3:59-5:29…Belly Dance Queen of Carnival of Stars Contest ..MC...Amina Goodyear
5:30... Judging
5:45...crown our new queen for 2016
6:00-6:14...14 min…Big Raffle.
6:15-6:22...7 min...Safiyah
6:23-6:30...7 min...Hala
6:31-6:38...7 min...Sudeep Johnson
6:39-6:46...7 min... Kate Christensen
6:47-6:54...7 min...Christie Horsely
6:55-7:07...12 min...Asia
7:08-7:15...7 min...Eyyam
7:16-7:23...7 min…Tre Bella
7:24-7:31...7 min…House of Inanna
7:32-7:39...7 min…Sandi Harrington
7:40-7:47...7 min…Trish
7:48-7:55...7 min…River Roses
7:56-8:03...7 min…Migel

End of Show


CARNIVAL OF STARS ®
July 30 & 31, 2016
The Finnish Hall
1970 Chestnut St.,
Berkeley, CA 94702

July 31, 2016
COSTUME CONTEST 3:00 P.M.

Win Money & Great Prizes & Have a great time !
3:00 pm to 4:00 ...Dance the TIME WARP !!!!!
COSTUME CONTEST INFO & FORM CLICK HERE

Performer Registration Form Download HERE

Videographer for Performers CLICK HERE


Please direct inquiries to:

Pepper Alexandria
hipaysha@aol.com

510-548-6128

 

Adobe Acrobat Reader works with both Mac and Windows 
and is available for free at the link below.


Click Here For Free Adobe Acrobat Reader

Web Design James Contact Me Here

Romulan.net

ROMULAN.NET™ Trademark and Copyright 1989-2016. 

Carnival of Stars ®  Copyright 2016